babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Mit ad a családnak a hordozás? (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bárki, aki hordozott már tudja, hogy olyan élményt okozhat, ami soha fel nem érhető más élménnyel. A hordozás sokoldalú tapasztalás és kapcsolódási lehetőség a gyermekkel. Jelentheti egyszerre az érintést, testközelséget, ringatást, altatást, mozgás-mozgatást, tanulást, figyelés-figyelmet, fejlődést is egyben. Nézd meg a videót!

A gyermek számára a biztonságot jelenti a testközelség, a hordozás. A biztonságot és a lehetőséget megérteni és megtanulni a szeretett szülők életét, szokásait, kommunikációit, arckifejezéseiket, a kapcsolatot és a kapcsolódást velük és másokkal.

Óvó, ölelő, ringató helyzetben nyugodtan fejlődhet, aludhat, pihenhet, tanulhat, érzékelhet a gyermek.

 

A szülők számára a testközelség, a hordozás a praktikum mellett, a bizonyosságot jelentheti. A bizonyosságot arról, hogy ő, aki a gyermeket tartja vagy hordozza ő a megfelelő édesanyja vagy édesapja a gyermeknek, hiszen őt választotta a gyermek. Hordozás közben megérezhetjük, hogyan gondoskodjunk a gyermekünkről, mire van szüksége valójában, hogyan tudunk összehangolódni vele.

 

Az érzelmi, értelmi, kötődési és fizikális fejlődéshez nyújtott segítségen kívül a hordozás sok hasznos és egyszerű vagy sokszor egyszerűbb megoldások is ad a hétköznapi problémákhoz. Segít elaltatni, megnyugtatni, biztonságban lenni a gyermeknek, a szülőknek meg közlekedni, bevásárolni, kirándulni, háztartást vezetni, közösségben lenni, testvérekkel együtt lenni otthon és bárhol.

 

Nincs más dolgod ahhoz, hogy Te is átélhesd ezt az élményt, mint megtalálni a megfelelő hordozóeszközt és élvezni a használatát! Tájékozódj hiteles forrásból és kérdezz szakértőt, ha kérdéseid vannak! Hallgass nyugodtan a megérzéseidre, ha már megvannak a válaszok!

 

A Nandu csapata online tanfolyamokkal, konzultációkkal és élő, online bemutatókkal és akciós vásárlási lehetőségekkel támogatja a magyar családokat. Céljuk, hogy a kialakult helyzet ellenére is megfelelő és hasznos információkat adhassanak a leghatékonyabb csatornákon.

Figyeljétek az oldalukat, hogy kapcsolódhassanak!

 

Legközelebbi programjuk:

2021. OKTÓBER 15. Péntek: BABA-MAMA Vásár a Nanduval – 25% AKCIÓ!

 

Programjaink:

https://akcio.babahordozas.hu

 

Megvásárolhatod kiszemelt hordozódat a https://manokboltja.hu gyártói webáruházukból, akár akciósan a babamamatudakozo Kismama Kuponfüzetben található kuponoddal.

 

https://nandu-wrap.com

https://www.facebook.com/babahordozas.hu

Ajánló

Alakítsd ki a napirendjét!
Megnyugtatja a babát ?!
A titok, amiről tudnod kell.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!