babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Babaproject: apa leszek (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Sok szó esik napjainkban a férfiak termékenységét érintő kérdésekről, fontos foglalkozni vele. Létezik megoldás a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a stressz (pszichológiai, kémiai) megelőzésével, életmódbeli szokások ésszerűsítésével és vitaminkészítményekkel.

Mind a férfi, mind a női meddőség lehet funkcionális, amely orvosi beavatkozást igényel, valamint nem-funkcionális a meddőség, amikor egészségügyi szakemberek tanácsai, javaslatai sikeresen vezetnek a fogamzás eléréséhez.

 

A stressz: az egyik leggyakoribb gátló faktor. A hónapokig, évekig tartó sikertelen próbálkozással járó feszültség nagyobb gondokat okozhat, mint hinnénk, a férfiak esetében a spermium minőségére és mennyiségére gyakorol negatív hatást. Mindenképp érdemes életmódbeli változtatásokkal, stresszoldó technikával próbálkozni.

 

Herevisszér-tágulat: jellemzően a bal herét érinti, kellemetlen fájdalommal járhat. Növeli a herékben a nyomást és a hőmérsékletet. Mindezek következtében károsodhat a spermiumképződés, amely csökkentheti a termékenyítőképességet. A FERULANT egyes komponensei sikeresen feloldhatják ezt a problémát a visszértágulat csökkentésével.

 

A spermiumok DNS-einek töredezettsége (DFI): kevésbé köztudott, hogy a spermiumok DNS

állományának egy speciális elváltozása is okozhat az első trimeszterben (terhesség első harmada) vetéléseket. Ugyanis, ha olyan spermium termékenyíti meg a petesejtet, amely DNS állományának magas fokú a töredezettsége (fragmentált DNS), akkor kétszer, háromszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az első három hónapban elhal a magzat. A töredezettséget a káros oxidatív gyökök okozzák, ezek ellen hat a FERULANT antioxidáns képessége, ezáltal segíti a fogamzás természetes létrejöttét és az asszisztált reprodukciót, a terhesség zavartalan lefolyását és az utód egészségét.

 

Milyen típusú készítmények segíthetnek?

 

A FERULANT gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, férfiak számára nyújt segítséget. Ez az amerikai eredetű, szabadalmaztatott készítmény kizárólag természetes anyagokból készül és semmilyen hormont nem tartalmaz.  A FERULANT biztosítja a spermiumok egészségéhez szükséges vitaminokat, nyomelemeket. A Stanford University (USA) klinikai vizsgálatai szerint a készítmény 3 hónap alatt átlagosan 55 %-kal növelheti a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat. Javasolt szedése 3 hónap. Hatására jó egészségnek örvendő babák születnek – egy hivatalos szakmai cikk megállapítása szerint.

 

Forrás: Pharmaforte

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!